Ivana Maričić

Predavačica i osnivačica Edukativnog centra KAIZEN, profesorica hrvatskog jezika i književnosti i povijesti.

Petnaest godina iskustva u radu i poučavanju u nastavi.

Rad s osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima njezina su velika strast i poziv.

Licencirana instruktorica Tony Buzan instituta za Brzo čitanje.

Licencirana instruktorica Relax Kids programa.

Prepoznavši teškoće učenika u učenju, čitanju i svladavanju  gradiva one su postale glavni pokretač njenih edukacija izvan Hrvatske. Upoznavanje s alatima i tehnikama kvalitetnijeg učenja i lakšeg pamćenja uvelike su utjecale u radu s učenicima različite dobi. Nedostatak motivacije, neorganiziranost i nedovoljna iskorištenost intelektualnih sposobnosti prepreka je velike većine učenika i studenata, no one imaju svoj izvor i rješenje.

Individualnim pristupom svakom učeniku i podučavanjem gradiva uz raznovrsne mentalne tehnike učenja i pamćenja učenici  postižu vrhunske rezultate. Uz kvalitetnu poduku i holistički pristup svaki pojedinac može doći do visoke razine motivacije i interesa prema predmetu. Često je uz znanstveni pristup poučavanja  neophodan i motivacijski pristup pun podrške prema pojedincu i pomaganje u pronalaženju njegovih naizgled skrivenih sposobnosti, koje često sami ne prepoznaju.

Smatra kako je za razvoj verbalne inteligencije neophodna vještina brzog čitanja koju smatra  ŽIVOTNOM VJEŠTINOM,  te vjeruje da kada se tehnike usvoje na adekvatan način, znatno mogu utjecati na opći životni uspjeh. Ivana je i licencirana trenerica engleskog programa Relax kids kojim se kroz radionice pomaže i uči pojedinca umiriti se, fokusirati, opustiti i ojačati samopouzdanje pomoću alata i tehnika koje im ostaju za cijeli život.

BRZO
ČITANJE

UTROSTRUČITE BRZINU ČITANJA!

SAZNAJ KAKO!

MENTALNE
MAPE

SKRATITE VRIJEME USVAJANJA ZNANJA!

SAZNAJ KAKO!

TEHNIKE
PAMĆENJA

LAKŠE UPAMTITE SADRŽAJ!

SAZNAJ KAKO!

EFIKASNO
UČENJE

POVEĆAJTE KONCENTRACIJU!

SAZNAJ KAKO!